Haberler

Bilecik'te Üniversiteye Giden Minibüslerin Dolu Gidip Dolu Gelmesi Sorunu

Güncelleme:

Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi'ne giden minibüslerin dolu gidip dolu gelmesi, öğrencilerin ve vatandaşların sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Öğrenciler okula geç kalmaktan şikayet ederken, vatandaşlar da dolu araçlardan muzdarip. Minibüs beklemek zorunda kalan öğrenciler, bu duruma isyan ediyor.

Bilecik'te üniversiteye giden minibüslerin dolu gidip dolu gelmesi hem vatandaşları hem de öğrencileri adeta çileden çıkartıyor.

Bilecik'te şehir için Şeyh Edebali Üniversitesi hattını dolu gidip dolu gelmesi ve güzergah üzerinde bekleyen öğrenci ve vatandaşların dakikalarca minibüs beklemesi sorununa bir çözüm bulunamadı. Öğrenciler sabah dakikalarca minibüs beklemekten okula geç kaldıklarını dile getirirken, vatandaşlarda da üniversiten gelen araçların dolu olmasından muzdarip. Zor hava şartlarında saatlerce minibüs bekleyen öğrenciler, bu duruma isyan ederken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne gitmelerini sağlayacak başka bir seçenek olmadığı için mecburen minibüsleri tercih etmek zorunda olduklarını anlattılar.

Vatandaşlar ise hatların artırılması için belediyenin bir an önce çözüm bulmasını istediler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeyh Edebali Bilecik Ulaşım Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title