Haberler

Bilecik'te Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Söğüt ilçesinde "2015 yılı 1. dönem değerlendirme" toplantısı yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Söğüt ilçesinde "2015 yılı 1. dönem değerlendirme" toplantısı yapıldı.

İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş, Şube Müdürleri ve ilçe müdürlerinin katıldığı toplantıda, çalışmaların plan kapsamında yapılması gerektiğini, en kötü planın plansızlıktan iyi olduğunu belirterek, disiplin konusuna da özen göstermelerini istedi.

Çalışmaları kişilere endekslemeden öyle sistem kurmalarını isteyen Yıldız, şunları kaydetti:

"Yaptığımız çalışmaları kamuoyuna yansıtmalıyız ve paydaşlarımızla daima iletişim halinde olmalıyız. İmkanları zorlayarak sahada çiftçimizin yanında olalım. Gıda güvenliği ve hayvan sağlığı konusunda hassas davranalım. Mümkün mertebe hastalıktan ari işletme elde etmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Hastalık ortaya çıktıktan sonra alınacak tedbirlerde hem ekonomik kayıp fazla olur hem de başarı şansı az olur. Mutlaka aşıları, küpeleri kayıt altına alma işini hızlı bir şekilde yapın. İlçenin başarısı ilin başarısını getirir. Gerek ilçe gerekse şube olarak hepimiz bir vücudun parçalarıyız. Herhangi bir uzuvdaki ağrı her yerde hissedilir."

Toplantıda, 2014 yılında müdürlüklerce yürütülen faaliyetler, sonuçları, karşılaşılan problemler ve 2015 yılında devam edecek çalışmalar ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konusunda bilgi verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Hacı Dursun Yıldız Mustafa Demirbaş Bilecik Söğüt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title