Haberler

Biga'da Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Atatürk Anadolu Lisesi'nde 2012 eğitim öğretim yılı geleneksel pilav günü ve 15.dönem mezuniyet töreni yapıldı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Atatürk Anadolu Lisesi'nde 2012 eğitim öğretim yılı geleneksel pilav günü ve 15. dönem mezuniyet töreni yapıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Faruk Girgin, "Dört yıl boyunca, büyük fedakarlıklarla, bir anne baba şefkat ile kucaklayıp, erdem bilgi ve beceri ile donattığınız 113 öğrencimizi daha bugün okulumuzdan uğurluyoruz. Biga Atatürk Anadolu Lisesi yarınların güçlü ve büyük Türkiye'sini gerçekleştirecek dört yüz yetmiş yedi öğrencisiyle, Çanakkale ilimizin önde gelen liselerden birisidir. Okulumuzun geçmişteki başarılılarını biliyorsunuz. Bugün bu başarılarını sürdürmekte ve gelecekte de sürdürecektir" dedi.

Biga Kaymakamı Fatih Genel

ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır'ın konuşmalarının ardından okul birincisi Hilay Garipcan başarı kütüğüne plaketini çaktı. Okul ikincisi Tuba Çakmak ve üçüncüsü Ezgi Ertop'a protokol tarafından plaketleri verildi. Müzik ve dans gösterilerinin ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verilerek pilav ikramı yapıldı. Öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title