Haberler

Belediyeden Annelere Özel Laleler

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne Tarafından Ekim ve Kasım Ayında Kentin Değişik Noktalarına Dikilen Laleler, Anneler Gününde Daha Güzel Bir Hava Yaşattı.

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne tarafından Ekim ve Kasım ayında kentin değişik noktalarına dikilen laleler, Anneler Gününde daha güzel bir hava yaşattı.

Bartın Belediyesi bahar ve yaz mevsimi planlaması çerçevesinde kentin belirlenen noktalarında ağaç ve çiçek çalışması yaptı. Ekim ve Kasım aylarında dikilen 15 bin lale, bahar mevsiminin gelmesiyle açarak, ortaya muhteşem görüntü çıkarttı. Gazhane Parkı, Cumhuriyet Meydanı, Bartın şehir merkezi girişi, Gölbucağı Kavşağı, Çatmaca Kavşağı ve Bartın Belediyesi Hizmet Binası önüne 15 bin adet kırmızı, sarı ve beyaz renkte laleler dikildi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki anne ve kucağındaki çocuktan oluşan heykelin önüne dikilen laleler, Anneler Günü olması sebebiyle meydandan geçenlerin ilgisini daha fazla çekti. Bartınlılar, annelerin insan hayatının en önemli unsuru olduğunu söyleyerek, annelere saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ayrıca, Bartın-Çatmaca kent merkezi girişinde ise ağaçlandırma çalışması yaptı.

(MAO-ET-Y) 10.05.2008 17:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title