Haberler

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Özkaymak, Güven Tazeledi

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, 4.olağan genel kurulda başkanlığa yeniden seçildi.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, 4. olağan genel kurulda başkanlığa yeniden seçildi.

Grand Hotel'de gerçekleştirilen genel kurula, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, eski milletvekili Mümin İnan, sendika yöneticileri ve üyeleri ile davetliler katıldı.

Şaban Özkaymak, burada yaptığı konuşmada, belediye işçilerinin zor şartlarda çalıştığını bildiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Sendikamız, her kesimden insanı kanatları altında barındırır. Çünkü biz sendikayız, alın teri mücadelesi veren emek örgütüyüz. Bizim anlayışımızda alın teri kutsaldır. Genel merkezimizden aldığımız güçle emek mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemiz Niğde, Nevşehir, Aksaray ve Yozgat'ta devam ediyor. Yaptığımız mücadelelerde elimizden geldiği kadar herkesi kucaklamaya çalıştık. Niğde'de 47 belediyede örgütlü ve yetkili sendikayız. Nevşehir, Aksaray ve Yozgat'ta da şubemize bağlı belediyeler var."

Tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda, 108 delegeden tamamının oyunu alan Şaban Özkaymak, göreve yeniden seçildi.

Toplantıda ayrıca, Faruk Akdoğan ve eski belediye başkanları Ahmet Oğuz Özmen, Aydın Birdal ve Mümin İnan'a plaket verildi.

- NİĞDE

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Akdoğan Mümin İnan Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title