Haberler

Belediye Başkanları İnegöl'de Toplandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile AK Partili 15 ilçenin belediye başkanı İnegöl’de bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile AK Partili 15 ilçenin belediye başkanı İnegöl'de bir araya geldi.

Royal Otel'deki toplantıda Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi'nin sunumları yapıldı. Toplantıya başkanlık yapan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti olarak düzenli bir şekilde toplantı yaptıklarını kaydederek, "Bu toplantılardan biri de belediye başkanlarımızla aylık olarak yaptığımız koordinasyon toplantımızı yapıyoruz. Bu toplantımız her ay düzenli olarak yapılmaktadır. Yeni bir uygulama olarak daa her toplantımızı farklı bir ilçemizde gerçekleştiriyoruz" dedi.

15 ilçe bir de büyükşehir olmak üzere 16 AK Partili başkanın toplantıda yer aldığını aktaran Torun, şöyle devam etti:

"Millet olarak ilk bölümümüzde hangi ilçemizde toplantıyı gerçekleştiriyorsak o ilçemizdeki projeleri, çalışmaları, ileriye dönük taahhütleri ve yapılacak işleri gözden geçirme şeklinde bir sunum alıyoruz. Daha sonraki aşamada o ilçemizle ilgili Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırım, proje ve taahhütlerle ilgili sunum yapılıyor. İlk toplantıda bürokrat arkadaşlar da bulunuyor. Teknik izahat olduğu için onlardan da açıklama alıyoruz. Bu bölüm bittikten sonra sadece belediye başkanlarımızın katıldığı bölüme geçiyoruz. Bu bölümde sorunların giderilmesi, vatandaştan gelen istekler konuşuluyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Torun, "Çok verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Toplantının hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl ilçemizdeyiz. Toplantının ev sahipliğini yapan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title