Haberler

Beldibinde Başkan Sokağınızda, Belediye Yanınızda Projesi Başladı

Marmaris'in Beldibi Belediyesi "Başkan sokağınızda, Belediye yanınızda" sloganıyla yola çıkarak yeni bir proje başlattı.

Marmaris'in Beldibi Belediyesi "Başkan sokağınızda, Belediye yanınızda" sloganıyla yola çıkarak yeni bir proje başlattı.

İlk olarak Beldibi Gökbel Mahallesi, Gökbel Caddesinde başlatılan toplantının ikincisi Gökbel Seki mevkiinde yapılacak. Toplantılar her Pazartesi ve Cuma olmak üzere devam ettirilecek.

Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli yaptığı açıklamada, "Vatandaşı evine en yakın yerde kurulan Belediye çadırında ve samimi bir ortamda misafir edip, vatandaşların dilek ve temennilerini dinliyoruz. 2010 yılında tasarladığımız "Başkan sokağınızda, Belediye yanınızda" projesini 2012 yılı Ocak ayında fiilen uygulamaya başladık. Bu proje kapsamında her Pazartesi ve Cuma günü öğleden sonra saat 14: 00'de, çadırımızı önceden belirlediğimiz ve vatandaşa duyurduğumuz bir sokakta kuruyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini, dilek ve temennilerini alıyoruz ve bunları değerlendirip kısa ve orta vadede çözüm bulmayı amaçlıyoruz. Biz Belediye olarak vatandaşın ayağına kadar gidip bir de onu mahallesinde çayımızla, kahvemizle ve küçük küçük armağanımızla ağırlıyoruz. Ayrıca Beldibi Belediyesi'nin dünü, bugünü ve geleceği ile ilgili olarak bilgilerimizi ve düşüncelerimizi Beldibili vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. "Başkan sokağınızda, Belediye yanınızda" sokak toplantıları Beldibi'nin tümünü kucaklayıncaya kadar devam edecektir. En son finali de Beldibi Gösteri Merkezinde yaparak bu projeyi sonlandıracağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris İspirli Marmaris Beldibi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title