Haberler

Bekir Durmuş Güven Tazeledi

Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Kütahya Terziler Odası’nda başkanlığına yeniden seçilen Bekir Durmuş, güven tazeledi.

Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Kütahya Terziler Odası'nda başkanlığına yeniden seçilen Bekir Durmuş, güven tazeledi. Başkan Durmuş, kendisine güven ve destek veren tüm üyelerine teşekkür etti.

Ergun Çelebi İmam Hatip Orta Okulu Spor Salonu'nda yapılan genel kurulda, mevcut başkan Bekir Durmuş tek liste ile katıldı.

Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Sinan Turhan'ın divan başkanlığına seçildiği kongreye çok sayıda oda üyesinin yanı sıra MHP Belediye Başkan Adayı Alim Işık, AK Parti belediye başkan adayı Kamil Saraçoğlu, AK parti il başkan vekili İshak Gazel, MHP merkez ilçe başkanı Metin Belek, Kütahya Esnaf Odaları birlik başkanı İbrahim Yiğit ve oda başkanları katıldı.

Divan Başkanı Sinan Turhan, esnafın ekonominin can damarı olduğuna dikkat çektiği açıklamasında, kongrenin terzi esnafına hayırlara vesile olmasını diledi.

MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık ve AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'da birer konuşma yaparak kongrenin terzi, ayakkabıcı ve nakışçı esnafına hayırlar getirmesini dilediler.

"BEN SİZDEN RAZIYIM ALLAH'TA RAZI OLSUN"

Kütahya Terziler Esnaf Odası Başkanı Bekir Durmuş'da genel kurula ilgi gösteren oda üyelerine teşekkür etti. Terzilik mesleğini iğne ile kuyu kazmaya benzeten Başkan Durmuş, "Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Mesleki sorunlarımızın çözümü için meslektaşlarımızla dayanışma içerisinde olacağız. Terzilik, Ayakkabıcılık, Yorgancılık hepsi el emeği ve göz nuru isteyen meslekler. Bizler rızkımızı alın teri ile kazanan insanlarız. Ahilik kültürünü benimsemiş ve bu kültür üzerine hayallerimizi nakışlarda gösterebilen nadir mesleklerden birinin mensuplarıyız. 4 yıllık görev sürem boyunca her üyemin hatta üyemiz olmasa da her meslektaşımızın sorunlarına çare aradık. Bensizlerden razı oldum Allah'ta sizden razı olsun " diye konuştu.

Bekir Durmuş Başkanlığında tek liste halinde gidilen olağan genel kurulda Yönetim kurulu Haşim Özkan, Emine Esmek, Ramazan Tunç, Süleyman Özcan, Ömer Gülmez ve Mehmet Ali Yılmaz'dan oluşurken Denetim Kurulu ise Sabri Yabancı, Dilek Betül Çapacıoğlu ve Bayram Bayadız'dan oluştu.(HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sinan Turhan Alim Işık Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title