Haberler

Bedava Tansiyon Ölçümü Buna Neden Oldu!

Güncelleme:

Tansiyon cihazı satmak için bir evin zilini çalan satıcı, kadınların korkulu rüyası haline geldi.

Bursa'da tansiyon cihazı sattığı, tanıtım yapmak için de evine gittiği bayanların tansiyonunu bedava ölçen bir kişi, tansiyonunu ölçtüğü bayanın bileziklerini çaldı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'de meydana geldi. İddiaya göre tansiyon cihazı satan bir kişi Z.K. isimli bayanın evine geldi. Kimliği belirsiz kişi Z.K.'ye "Uygun fiyata tansiyon cihazı satıyorum. Sizin tansiyonunuzu da bedava ölçeyim" dedi. Bunun üzerine zanlı Z.K.'nin kolundaki bileziklerin cihazı takmaya engel olduğunu söyledi. Bilezikleri çıkaran Z.K. altınları yanına koydu. Tam bu sırada kadının tansiyonunu ölçen hırsızlık zanlısı cep telefonuyla konuşmaya başladı. Zanlı, "Benim acil gitmem lazım, Aşağı sokakta bir hasta rahatsızlanmış. Hemen geleceğim" dedi. Altınları da alarak evden uzaklaşan zanlı kayıplara karışırken, bileziklerinin çalındığını fark eden Z.K. polis ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler, Z.K.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda hırsızı aramak için çalışma başlattı.

Yaşanan hırsızlık olayının ardından Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, vatandaşları bir kez daha uyardı. Kahya, "Evinizin kapısını her gelene açmayın. Tanımadığınız kişilere hiç açmayın. Böylelikle hırsızların kurbanı olmazsınız" dedi.

23.07.2012 10: 22: 48

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title