Haberler

BDP Siirt Merkez İlçe Örgütü 2. Olağanüstü Kongresi Yapıldı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Siirt Merkez İlçe Örgütü bugün gerçekleştirdiği 2.olağanüstü kongresinde yeni yönetimini seçti.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Siirt Merkez İlçe Örgütü bugün gerçekleştirdiği 2. olağanüstü kongresinde yeni yönetimini seçti.

BDP Siirt Merkez İlçe Örgütü tarafından yapılan kongreye BDP Siirt İl Eş Başkanları, Seracedin Kayran, Dilber Sevim, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, Eruh Belediye Başkanı Melih Oktayı, BDP Eruh, Kurtalan, Baykan Pervari ilçe ve Ziyaret, Gökçebağ belde yöneticileri, Barış Anneleri İnsiyatifi, Berfin Kadın Danışma Merkezi, Tümbel Sen, MKM, Tuhad Der, Meya Der temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Siirt BDP İl Eş Başkanı Seraceddin Kayran, Ortasu

köyünde 35 Kürt gencinin hayatını kaybetmesinin tüm Kürt halkında büyük bir üzüntü ve öfkeye neden olduğunu söyledi.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak da Kürt siyasetçilerinin Kürt halkının meşru ve demokratik yollarla yürüttüğü özgürlük mücadelesinde yıllardır canları pahasına mücadele ettiklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından 250 delege tarafından yapılan seçimde BDP Siirt Merkez İlçe Başkanlığı'na Halit Kaçar, yönetim kuruluna da Zinet Teymur, Necmettin Tapu, İrfan Baykara, Kıymet Mut, Mehmet Aslan ve Hayrettin Kaysı seçildi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siirt Merkez DİLBER SEVİM Selim Sadak Kurtalan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title