Haberler

BDP'den Çukurca Belediye Başkanı'na Tebrik Ziyareti

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’den gelen Barış ve Demokrasi Partisi’nden (BDP) bir heyet, partilerinden Çukurca Belediye Başkanı seçilen Servet Tunç ve eş başkan Hilal Duman’a tebrik ziyaretinde bulundular.

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'den gelen Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) bir heyet, partilerinden Çukurca Belediye Başkanı seçilen Servet Tunç ve eş başkan Hilal Duman'a tebrik ziyaretinde bulundular.

BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Hamit Geylani, Hakkari Milletvekili Adil Zozani, Hakkari eski Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin, Esendere Belde Belediye Başkanı Akif Kaya ve beraberindeki partililer, Çukurca Belediye Parkı'nda partililer tarafından karşılandı. Burada bir konuşma yapan BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Hamit Geylani, 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Servet Tunç ve encümenleri tebrik etti. Halkın göstermiş olduğu birlik ve beraberliğin daima devam edeceğini ve bu yönetimin Çukurca halkına her türlü hizmeti yapacağından emin olduğunu ifade eden Geylani, yeni başkanlara başarı dileklerinde bulundu. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Geylani Adil Zozani Hakkari Çukurca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title