Haberler

Basketbol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Gümüşhane'de yapılan Kulüplerarası Küçük Erkekler Basketbol Kuzeydoğu Bölge Şampiyonası sona erdi.

Gümüşhane'de yapılan Kulüplerarası Küçük Erkekler Basketbol Kuzeydoğu Bölge Şampiyonası sona erdi.

Basketbol Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında yer alan ve Aydın Doğan Spor Salonunda yapılan şampiyonaya Trabzon, Rize, Sivas, Ordu, Erzurum, Ardahan ve Giresun temsilcileri katıldı. Toplamda 4 gün süren şampiyonada finale adını Rize Gençlik ve Erzurum DSİ yazdırdı.

Kıran kırana geçen final müsabakasında Erzurum DSİ'yi 61-43 yenen Rize Gençlik Spor Kulübü şampiyonanın birincisi oldu. Müsabakaların ardından turnuvaya katılan takımlara ödülleri Basketbol İl Temsilcisi Zeki Kaya ve yetkililer tarafından verildi. Burada bir açıklama yapan Kaya, Gümüşhane'de basketbola ilginin son dönemde arttığını belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte başarılı bir organizasyonu tamamladıklarını söyledi. Kaya, basketbola olan ilginin artması için okullardaki Beden Eğitimi öğretmenlerinin ve spor kulüplerinin daha aktif rol alması gerektiğini ifade etti.

Kaya, birinci olan Rize Gençlik takımının 17-22 Nisan tarihleri arasında Isparta'da yapılacak olan Küçükler Anadolu Şampiyonasına katılacağını sözlerine ekledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Doğan Gümüşhane Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title