Haberler

Başkan Yılmaz Gevaş'ta

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Van’ın Gevaş Belediyesini ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Van'ın Gevaş Belediyesini ziyaret etti.

Bitlis'ten karayolu ile gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Başkan Yardımcısı Behçet Altıntaş, meclis üyeleri ve belediye personelleri tarafından karşılandı. Belediye binasını gezen Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, Başkan Hakan'dan bilgiler aldılar. Gerçekleştirilen belediye ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, "İlçemize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. Biz her zaman sizden çok şey öğrendik. Her Samsun'a gelişimizde sizlerden yeni bir şeyler öğreniyoruz. Özellikle Tarihi Kentler Birliği'nden çok faydalanıyoruz" dedi.

İlçede Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Başkan Hakan, "Sizlerin yapımını üstlendiğiniz kent meydanı bitti. Saat kulesi de son aşamaya geldi. Bir de belediye çay bahçemizdeki kafede yıkılarak yeniden yapıldı ve bir haftaya kadar tamam olur. Verdiğiniz tüm desteklerden dolayı ilçe halkı adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Gevaş'ın çok hızlı değiştiğini ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Ben ilk buraya geldiğimde açıkçası canım sıkılmıştı. Burası çok kötü bir görünümdeydi. Ancak şimdi görünce çok mutlu oldum. Çok hızlı değişmiş. Belediye binası yenilenmiş ve modern bir bina olmuş. Kent meydanı da çok güzel olmuş" diye konuştu.

Yapılan saat kulesinde Samsun'un da bir hatıra olmasının iyi olacağını belirten Başkan Yılmaz, "Buraya gelen Samsunlular da buradan kendinde bir hatıra bulsun. Bu saat kulesinde Samsun hatırası yıllarca kalır. Yarım olan yandaki binada mutlaka yapılması lazım. Orada güzel bir toplantı salonu olması lazım. Şunu da belirtmek isterim ki en güzel imkan ilişki sermayesidir. Bu da Sinan Başkanımda var" şeklinde konuştu.

Sıcak bir sohbetin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve beraberindekiler il merkezine geçtiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Hakan Başkan Gevaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title