Haberler

Başkan Yılmaz Fatsa'da Asfalt Çalışmalarını İnceledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine bağlı Kösebucağı ve Geyikçeli mahallelerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesine bağlı Kösebucağı ve Geyikçeli mahallelerinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Fen İşleri Daire Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ilk incelemeyi Kösebucağı Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz burada mahalle halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandılar. Başkan Enver Yılmaz Kösebucağı Mahalle Muhtarı Alaattin Ak ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve daha sonra yol çalışmasını inceledi.

Daha sonra Geyikçeli ve Aslancami mahallelerinde sıcak asfalt yol çalışmaları incelemelerini devam ettirdiler. Geyikceli Mahallesi Muhtarı İlhan Çelik ve Salihli Mahallesi Muhtarı Atıf Katar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

"BU SENE SADECE FATSA'DA 50 KİLOMETRE SICAK ASFALT YAPACAĞIZ"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yol çalışmalarını inceledikten sonra yaptığı açıklamada, hızlı bir şekilde programlarını sürdürdüklerini belirterek, "Sıcak asfalt projemizin mevsim şartları müsaade ettiği andan itibaren en yoğun ve hızlı çalışmaların ilk örneklerini Fatsa bölgesinde yaşıyoruz. Şu anda bulunduğumuz nokta itibariyle konuşursak Kumru'nun Çok Değirmen Mahallesi'nden başlayarak Fatsa Geyikçeli Mahallesi'ne kadar yaklaşık 7 mahalleyi doğrudan bağlantısı sayılan ve eski Fatsa sınırlarımız içerisindeki belediyemizin yeni ismi ile Geyikçeli Mahallemizin yıllardır beklemiş olduğu sıcak asfalt yol çalışması bitme aşamasında. İnşallah biz bu yıl sadece Fatsa'da 50 kilometre sıcak asfalt yapacağız. Hava şartları bizi bu sene 75 gün rötarlı olarak ileriye attı. Hava muhalefeti olmamış olsaydı biz bu asfaltı burada nisan ayının sonlarına doğru dökmeyi planlıyorduk. Şimdi biz Allah izin verirse fındık mevsimi ile birlikte Temmuz ayının sonundan itibaren başlatmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmasını Ağustos, Eylül, Ekim ve Kasım ayı da olmak kaydıyla Fatsa ilçemizdeki bütün grup yollarını ana halter yollarına sıcak asfalt yapacağız. Hemşehrilerimiz de buna layıktır. Hemşehrilerimiz bizlere gönülden destek oldular. Biz hemşehrilerimizi seviyoruz, özellikle muhtarlarımız bizim yakın mesai arkadaşlarımız. Muhtarlarımızın derdi ve sorunları mahallemizin derdi ve sorunu demektir. Biz muhtarlarımızla Ulaşım Dairemizle, OSKİ ile uyumlu bir şekilde çalışarak inşallah Büyükşehir Belediyemiz olarak yıllardır gecikmiş olan hizmetleri birer birer gerçekleştireceğiz. Bu süreç içerisinde hükümetimizden bize yoğun destek oldu ben hükümetimizi temsilen bugün yanımızda bulunan Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Oktay Çanak bey'e de bu vesile teşekkür ediyorum" dedi.

"BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ"

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ise, "Bir plan ve proje çerçevesinde bugün yol çalışmaları hayata geçiliyor. Bizim için gurur verici. Tabii biz bunu Ordu'nun tamamına yaymak suretiyle verdiğimiz sözleri yerine getiren bir belediye. Yine verdiğimiz sözleri yerine getiren bir AK Parti Hükümeti olarak inşallah siyasetimize devam etmek istiyoruz. Buralarda bu işleri yapmak çok kolay değil geçmiş dönemlere baktığımızda belde belediyeleri kendi sorunlarını çözmeye çalışıyordu. Ordu ilimizin de 53 beldesi olduğunu düşündüğümüzde bu sorunları çözmek aşikardı bu olumsuz bir tablo olarak görülse de bakıldığında beldede yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin daha iyi olduğu ve bundan sonra da daha iyi olacağı gözüküyor. İnşallah biz bundan sonra yoldu suydu derken burada yaşayan insanlarımızın kendi kaderine terk etmeden belediyelerin doğrudan yerel hizmetleriyle tanışmasına vesile olacağız. Biz de AK Parti Hükümeti olarak yerelde bu hizmetlere destek olmaya kendi adımıza söz veriyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Geyikçeli Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title