Haberler

Başkan Yardımcısı Çağlar'dan Kızılay'a Teşekkür Ziyareti

Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Çağlar, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay'ı makamında ziyaret etti.5.Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvası kapsamında vermiş oldukları desteklerden ötürü Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay'a teşekkür...

Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Çağlar, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay'ı makamında ziyaret etti.

5. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvası kapsamında vermiş oldukları desteklerden ötürü Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay'a teşekkür ziyaretinde bulunan Çağlar'a, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Murat Ağiş ve Tören Organizasyon Birim Sorumlusu Mustafa Bozkurt'da eşlik etti.

Ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı Çağlar, "Bildiğiniz üzere Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turnuvasının 5'incisini düzenledik. Bu yıl ki turnuva çok büyük beğeni topladı. Çünkü tüm kurumlar üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Emniyet, jandarma ve zabıta personelimiz çok güzel organize oldu ve birlikte güzel bir çalışmaya imza attılar. Sizin nezdiniz de emniyet müdürlüğü personeline teşekkür etmek istedik. Çünkü en küçük bir aksama olmadan turnuvayı tamamladık. Verdikleri hizmetlerden dolayı tüm emniyet camiasına teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek yıl hem biz, hem de diğer kurumlarımız daha profesyonel bir çalışmaya imza atarız" dedi.

Emniyet Müdürü Kızılay ise; "Belediyemizin yaptığı her etkinliğe sonsuz desteğimiz var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacak. Bir de Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi ile yapılınca daha da anlamlı oluyor. İnşallah devamı da gelir. Biz zaten bu görevleri üstümüze vazife olarak yapıyoruz ama sizin bu şekilde bizi tebrik etmeniz, teşekkür etmeniz bizi motive ediyor. O yönüyle düşünmeniz bile yeterli. Ben teşkilatım adına böyle bir ziyareti yaptınız için teşekkür ederim. Aslında bunlar vefa örneği. Bu yönüyle değerlendirilmesi çok güzel" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu Selçuk Kızılay Sivas Yerel Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title