Haberler

Başkan Ünlü, Turistlere Yönelik Taciz Olaylarına Tepki Gösterdi

Marmaris'in Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, "Turistlere hala taciz yapılmaktadır."

Marmaris'in Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, "Turistlere hala taciz yapılmaktadır. Fiyat, yüksek sesle müzik ve garsonların animasyon yapması konularında yanlışlıklar devam etmektedir" dedi.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Adnan Menderes ve Yunus Nadi Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek hem turizm sezonu hakkında bilgi aldı, hem de esnafın yaptığı hatalar ve eksiklik hakkında uyarılarda bulundu. Başkan Ünlü'nün yaptığı denetimde Zabıta ekipleri de hazır bulundu. Yaptığı denetlemeler hakkında bilgi veren Başkan Ünlü, esnafın durumu hakkında bilgi alıp, yapılan hatalar veya eksiklikler hakkında uyarılarda bulunduğunu söyleyerek, ne kadar kaliteli, hizmet verilirse kazancın o kadar fazla olacağını belirtti.

Yaptığı ziyaret ve denetlemeler hakkında bilgi veren Başkan Ünlü, "İşlerimin yoğunluğu yüzünden esnaf arkadaşları ziyaret edemiyor, bunun yanında da denetimlerde bulunamıyorum. Şu anda bu fırsatı buldum. Gördüğüm kadarıyla esnaf arkadaşlarımızın fazla bir eksikleri yok. Ama turistlere taciz hala yapılmakta. Fiyat konusunda, yüksek sesle müzik yapma ve garsonların animasyon yapma konusunda yanlışlıklar yapılmakta. Ben bu konuda esnafımızı uyardım" dedi.

"ESNAFIMIZDAN KURALLARA UYMALARINI İSTİYORUM"

Başkan Ünlü, esnaflara çağrıda bulunarak, "Benim esnaf arkadaşlarımdan isteğim kurallara uymaları ve turistleri rahatsız etmemeleri. Birde haksız rekabete yol açacak fiyatlar uygulamamaları gerekiyor. Biz belediye olarak sık sık kontrollerde bulunacağız. Kurallara uymayanları uyarıp, devam edenlere uygun yaptırımlarda bulunacağız. Bizim amacımız ceza kesmek değil yanlışlıkların oluşmasını engellemek" diyerek bu tür ziyaret ve denetlemelerini sık sık yapacağını belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Muhammet Ünlü Armutalan Marmaris Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title