Haberler

Başkan Torun'dan Yılın Başarılı Bürokratına Ziyaret

Kütahya'nın Pazarlar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Yılın Başarılı bürokratı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kütahya'nın Pazarlar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Yılın Başarılı bürokratı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hizmet binasında gerçekleşen ziyarette bilgi alışverişi yapıldığı bildirildi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu'nu makamında ziyaret ettim. Yılın başarılı bürokratı olmasından dolayı tebrik ediyorum. Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu ise, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirtti ve Başkan Torun'a teşekkür etti. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Bozoğlu Ahmet Torun Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title