Haberler

Başkan Özger 2012 Yılını Değerlendirdi Açıklaması

Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, "Toplu konut projesinin 150 konuttan oluşan ilk ayağını 2013 yılı içinde başlayıp bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, "Toplu konut projesinin 150 konuttan oluşan ilk ayağını 2013 yılı içinde başlayıp bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Başkan Mehmet Özger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir yılı başarılı çalışmalarla geride bıraktıklarını söyledi. İlçe genelindeki camiler ve okullarda çevre düzenlemeleri yaptıklarını anlatan Özger, temiz ve düzenli bir ortam oluşturduklarına işaret etti.

Parke taşı üretim ve döşeme çalışmalarının da 2012 yılında son hızla devam ettiğine değinen Özger, geçen yıl 2 milyon 320 bin taş ürettiklerini, üretimin tamamını da ilçede kullandıklarını bildirdi. 2012'di yaklaşık 10 bin bordür taşı üretimi yaptıklarını ifade eden Mehmet Özger, şöyle konuştu:

"Taş kırma tesislerimizde yaklaşık 400 bin ton mıcır taşı üretimi gerçekleşti. Bunlardan yaklaşık 300 bin tonunu dışarıya sattık, geriye kalan 100 bin tonu ise ilçemizde kullandık. Dışarıya satılan 300 bin ton taştan 2 milyon lira brüt kazanç elde ettik. Tesislerimizde toplam 900 bin ton kum ürettik. Bunun 721 bin tonunu dış piyasaya satarken, 179 bin tonunu da belediye olarak ilçedeki işlerde kullandık. 2012 yılında iş makinesi filomuzu da güçlendirdik. Belediye bünyesine bir çekici, bir kamyon, bir forklift ve bir yol süpürme aracı kazandırdık. Yıl boyunca belediye olarak kanalizasyon çalışmaları, yayla ve arazi yollarındaki çalışmalarımızı ara vermeden devam ettirdik. Baraj tahliye kapaklarını yenileyip arazi sulamalarını sorunsuz bir şekilde tamamladık,"

Özger, 2013 yılı için bazı proje ve planlamalarda bulunduklarını özellikle parke döşeme çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti. Ayrıca toplu konut yapımı konusunda da projeleri olduğunu anlatan Mehmet Özger, Çalburnu mevkisinde 250 konuttan oluşan toplu konut projesi olduğunu açıkladı. Özger,

"Toplu konut projesinin 150 konuttan oluşan ilk ayağını 2013 yılı içinde başlayıp bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ve tamamı hibe olan arıtma tesisinin de yapılmasının söz konusu olduğuna işaret eden Özger, Karaçay mevkisinde şimdiki ilçe çöplüğü üzerine kurulması tasarlanan tesis için ilk etapta 200 bin lira ayrıldığını, bu tesisin toplam maliyetinin de yaklaşık 1 milyon lira öngörüldüğünü söyledi.

2013 yılının, barışın ve hukukun üstünlüğünün geçerli olduğu bir yıl olmasını dileyen Özger, "2013 yılının herkes için huzurun, sevginin, saygının üst düzeyde olduğu, sağlıklı, mutlu ve insanların başarılı olduğu bir yıl olmasını diliyorum" diye konuştu.

Muhabir: Murat Çoban

Yayıncı: Güç Gönel - BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özger Karamanlı Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title