Haberler

Başkan Özaltun Parke Taşı Çalışmalarını İnceledi

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı dış mahallelerin yollarındaki kilitli parke taşı çalışmalarını Belediye Başkanı Murat Özaltun yerinde inceledi.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı dış mahallelerin yollarındaki kilitli parke taşı çalışmalarını Belediye Başkanı Murat Özaltun yerinde inceledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, parke taşı çalışmaları yürütülen ilçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Özaltun, yaptığı açıklamada, hayata geçirilen Büyükşehir Belediyesi Yasası öncesinde 12 merkez mahalleye hizmet ederken, yeni dönemde İlçe Belediyesi olarak toplam 67 mahalleye birden hizmet vermeye başladıklarını hatırlatarak, "67 mahallemizin her bir alanında, her bir metrekaresinde çalışmalarımız çok hızlı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Sadıkhacı Mahallesi" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz dönemde belediye olmasına rağmen vatandaşların çok hizmet alamadığından yakındığı yerleşim merkezinde yeni dönemle birlikte yollarla birlikte birçok alanda daha fazla hizmet üretmeye başladıklarını anlatan Özaltun, "Sadıkhacı'ya her geldiğimizde vatandaşlarımız, 'mahallemize kilitli taş döşeyin, yollarımız bozuk' diyordu. Her defasında bu talepleri alıyorduk. Biz de vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyorduk. Sadece Sadıkhacı değil bu hizmetlerden tüm mahallelerimizin zamanı geldiğinde istifade edeceğini hep ifade ettik. Gördüğünüz gibi Sadıkhacı Mahallesi'nde yolla ilgili çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu anlamda Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğümüze de çok teşekkür ediyorum. KOSKİ ile birlikte İl Özel İdaresi döneminden kalma kanalizasyon problemlerini hızlı bir şekilde bitirdik. Kanalizasyon daha bitmeden, ekip çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da hemen arkasından bizim ekiplerimiz de yollara kilitli taş döşeme çalışmalarına başladı. Dolayısıyla, buradaki amacımız; vatandaşımızın geçmişte, Büyükşehir Belediyesi yasasından önce çekmiş olduğu sıkıntıları minimize etmek, azaltmaktı. Kanalizasyon çalışması bittikten sonra Sadıkhacı'mızın farklı farklı noktalarında yol faaliyetlerimiz hızlı bir şekilde devam edecek. Diğer dış mahallelerimizde de her bir alanda olduğu gibi farklı alanlarda da çalışmalar durmadan devam edecek. Tüm dış mahallelerimizde çalışmalar sonlandığında tıpkı Sadıkhacı'nda olduğu gibi kışın çamurdan, yazın tozdan eser kalmayacak inşallah. Burada, tabi sadece yol değil, park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerimiz de dahil tüm birimlerimizle birlikte bölgemize hizmet üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Özaltun Sadıkhacı Beyşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title