Haberler

Başkan Kara: "Herkes Elini Taşın Altına Koymalı"

Hatay’ın Erzin ilçesinin Osmaniye’ye bağlanması konusunda imza kampanyası başlatan Av. Ökkeş Elmasoğlu ve beraberindeki heyet Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı makamında ziyaret edip, destek istedi.

Hatay'ın Erzin ilçesinin Osmaniye'ye bağlanması konusunda imza kampanyası başlatan Av. Ökkeş Elmasoğlu ve beraberindeki heyet Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret edip, destek istedi.

Ziyarete, komisyon üyelerinden Av. Ökkeş Elmasoğlu, Mehmet Görür, Adem Çevik, Mustafalı Mahalle Muhtarı Celal Esen, Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı Vedat Özkara katıldı.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek Erzin'in Osmaniye'ye bağlanması için meclisten karar çıkardığını, bunun yanında Osmaniye İl Genel Meclisinin de bir kararı ellerine ulaştığını ve başlatılan imza kampanyası konusunda bilgiler veren Av. Ökkeş Elmasoğlu, konunuN Ankara'ya taşınması konusunda destek istedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise Erzin'le Osmaniye halkı birçok yönden birbirine bağlı olduğunu belirterek,

"Aramızda 15 kilometre mesafe var. Bunların yanında, Erzin halkı tüm ihtiyaçlarını Osmaniye'den karşılamakta. Erzin'in Osmaniye'ye bağlanması konusunda herkes elini taşın altına koymalı. Her iki yerleşim yerinin bağlanması halinde burada yaşayan vatandaşlarda mutlu olacaktır. Kurulacak komisyonun konuyu, milletvekillerine, bakanlara, başbakana ve Cumhurbaşkanına bu ay içerisinde iletilmesi konusunda her zaman yanınızdayım" ifadelerini kullandı.

Erzin komisyonu üyeleri, daha sonra Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke'yi ziyaret etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Kara Osmaniye Erzin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title