Haberler

Başkan'ın Makamında Nikah

CHP Buca İlçe Saymanı Çağdaş Kaya ile CHP Buca Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Damla Çelik, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın makamında düzenlenen nikah töreni ile evlendi.

CHP Buca İlçe Saymanı Çağdaş Kaya ile CHP Buca Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Damla Çelik, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın makamında düzenlenen nikah töreni ile evlendi. Başkan Piriştina, siyaset sayesinde yolları kesişen genç çifte, "Sayı vermiyoruz ama bakabildiğiniz kadar çocuk yapmanızı öneriyoruz" dedi.

MUTLULUK DİLEDİ

Çağdaş Kaya ve Damla Çelik'in nikah şahitliklerini CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, CHP İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç ve arkadaşları Murat Baldak yaptı. Çiftin yakınlarının ve siyasilerin katıldığı nikah töreninde konuşan Başkan Levent Piriştina, önemli bir ana tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Siyaset sayesinde birbiri ile tanışan iki gencin hayatlarını birleştirmesinin önemli olduğunu dile getiren Piriştina, "Bucalılar olarak sizlere ömür boyu mutluluk diliyoruz" diye konuştu. Nikahın ardından Başkan Piriştina ve CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül ile pastalarını kesen çift, tebrikleri kabul etti. Damat Çağdaş Kaya, Damla Çelik ile 1.5 yıllık bir arkadaşlıkları olduğunu, geçen Mayıs ayında ise bu arkadaşlığı evliliğe dönüştürmek için evlenme teklif ettiğini belirterek, "Çok mutluyum. Hayal ettiğimiz bu günlere geldik. Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.

TORUN HASRETİ RESSAM YAPTI

Öte yandan Başkan Piriştina, belediye kültür müdürlüğü binasında düzenlenen Bahriye Atlı'nın resim sergisinin açılışına katıldı. İki yıl öncesine kadar baktığı torununun büyüyerek okula başlamasının ardından İzmir'e dönmek zorunda kaldığını ve yalnızlık bunalımından resim ile kurtulduğunu belirten Bahriye Atlı, "Torunuma çok bağlanmıştım. İzmir'e döndükten sonra çok zorluk çektim. Doktora gidip ilaçla çare aramak yerine resim yapmayı seçtim. Kimi zaman evimin temizliğini bile aksattım ama resim yapmaktan vazgeçmedim. Yalnızlığımı bu sayede unuttum. Şimdi de bu sergiyi açma imkanı buldum. Bana resimlerimi halkın beğenisine sunma imkanı sağlayan Buca Belediyesi ve Genç Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Çağdaş Kaya Karabağlar Buca Yerel Haberler

Kurban pazarında zabıtayla tartışıp kendini astı! Çevredekiler son anda kurtardı

Kurban pazarında zabıtayla tartışıp kendini astı! Çevredekiler son anda kurtardı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Dolar için Morgan Stanley'den korkutan tahmin: 39 TL'yi görebilir

Dolar için Morgan Stanley'den korkutan tahmin: 39 TL'yi görebilir

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title