Haberler

Başkan Gürkan, Şişman Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şişman Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şişman Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, Şişman Mahallesi'ne yapılan çocuk oyun parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş ve bazı birim müdürleri ile birlikte Şişman Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, ilk olarak mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Şişman Mahalle Muhtarı Kadir Özdal, yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, hizmetleri yerinde görmek ve mahalle sakinleri ile istişarede bulunmak amacıyla Şişman mahallesi sakinleri ile bir araya geldiklerini belirterek, "Mutaf ziyaretlerimiz çerçevesinde Şişman mahallemize geldik. Şişman mahallemiz hakikaten nezaket ve nezaheti ile insanlarının birbirlerine olan sevgi ve muhabbetiyle bölgede isminden güzellikle bahsedilen mahallelerimizden bir tanesidir. Tabi Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçeler Müdürlüğümüz buradaki çalışmalarını bizzat yerinde görüp incelemek ve burada yapılan parkın açılması ve yapılan yolların yerinde incelenmesi amacıyla bugün Şişman Mahallemize geldik. Birazdan gidip Park Bahçeler Müdürlüğümüzün yapmış olduğu parkı açıp, Şişman Mahallemizdeki çocuklarımıza artık orayı vereceğiz. İnşallah yollarla ile ilgili de eksiklik, aksaklıklar da varsa, Fen İşleri Müdürlüğümüze gerekli bilgi verilerek, eksik ve aksaklıklarının giderilmesi noktasında gerekli çalışmaları başlatacağız" dedi.

Başkan Gürkan, daha sonra Şişman Mahallesi'ne yapılan çocuk parkını yerinde inceledi. Burada konuşan Çolakoğlu Mahalle Muhtarı Şahin Çolakoğlu, "Bizi burada toplayan, toplanmamıza sebep olan sayın belediye başkanımıza ve Şişman mahallesi muhtarıma teşekkür ediyorum. Yüce Peygamberimizin bir hadisi var. Cennet büyük bir köşk vardır. Adı darul ferah. Bu köşkte çocukları sevindirenler, yani köşkün manası sevinç köşkü. Başkanımız mahallerimize yaptığı parklardan dolayı çocuklarımızı sevindirdiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ahirette başkanım ve ekibi bu köşkte oturmak kendilerine nasip olur" ifadelerini kullandı.

"Çocukları sevindirenleri Allah da sevindirir"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, yapılan parktan dolayı çocukların sevincine dikkat çekerek, "Çocuklarımızın sevinci de hakikaten bizi sevindirmiştir. Biraz evvel Çolakoğlu muhtarımızın dediği gibi hepimizin ahirette darul ferah dedikleri mekanda ağırlanmayı cenabı Allah nasip etsin. Çocukları sevindirenleri Allah da sevindirir. Biz çocuklarımızı da sevindireceğiz, milletimizi de sevindireceğiz, gençlerimizi de sevindireceğiz, kadınlarımızı da sevindireceğiz. Önemli olan adil, adaletli, doğru, düzgün bir hizmet etme anlayışı içerisinde almış olduğumuz görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Bu anlamda da bütün 102 mahallemizde, her noktada, belediye olarak çalışma içerisindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımızın semereleri de bu yılın sonunda daha da berrak şekilde görülecek" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Kadir Özdal Battalgazi Karataş Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title