Haberler

Başkan Düzlü Sağlık Çalşanlarının Bayramını Kutladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesi Belediye Başkanı Adil Düzlü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesi Belediye Başkanı Adil Düzlü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanların bayramını kutlarken, sağlık çalışanlarına ve doktorlara yönelik şiddeti kınadıklarını ifade etti. Başkan Düzlü, " 14 Mart tıp bayramı vesilesiyle, başta doktorlarımız olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının bu önemli gününü kutluyorum. Sağlık, mutluluk, refah ve huzur içerisinde görevlerini ifa etmelerini diliyorum. Bizler her zaman sağlık çalışanlarının Saltukova belediyesi olarak yanındayız. Her türlü yardımlaşmayı ve diyaloğu kurarak halkımıza hizmetlerin en iyi şekilde ulaşması için gayret göstermekteyiz. Tıp bayramı vesilesiyle de her yıl doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek, onları motive etmeye ve onurlandırmaya çalışıyoruz. Bugünde bu sebeple doktorlarımızı, aile hekimlerini ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettik. Kendilerine sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür dilerken, huzur içerisinde görevlerini idame ettirmelerini diliyorum. Halkımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sağlık çalışanlarına ve doktorlarımıza yönelik çeşitli saldırılar, tacizler, cebri şiddete varan uygulamaları görmekteyiz. Bu tip uygulamaların ne vatandaşlarımıza ne bizlere herhangi bir fayda sağlamayacağı aşikardır. Önemli olan sağlık çalışanlarımıza ve doktorlarımıza güvenmek, onlara herhangi bir sıkıntımız varsa kendimizi onlara emanet etmek ve onların daha iyi bir şekilde görev yapmalarını temin edecek ortamı oluşturmak, bizler için en önemli çözüm noktasıdır. Bu tip saldırıları bugün vesilesiyle kınarken kendilerine görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum"dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı Adil Düzlü Saltukova 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title