Haberler

Başkan Doğan'ın Mahalle Gezileri Devam Ediyor

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe ve Fatih mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe ve Fatih mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gültepe Merkez Cami Derneğinde bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Doğan'a AK Parti İzmit İlçe yöneticisi Çağlayan Duman, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Ak Parti Gültepe Mahalle Temsilcisi Emrah Altun, Fatih Mahalle Temsilcisi Ayhan Akdemir, Zabıtan Mahalle Temsilcisi Ferhat Özcan, Gültepe Mahalle Muhtarı Yusuf Çevik, Fatih Mahalle Muhtarı Metin Kılıç da eşlik etti.

İzmitlilerin her şeyin en güzelini hak ettiğini söyleyen Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi olarak hizmeti en ücra yerlere kadar götürdük. Göreve geldikten sonra hiçbir ayrım yapmadan herkesin belediye başkanı olarak çalıştık. Masa başında belediye başkanlığı yapmıyoruz. Her zaman sahada vatandaşın sorunlarını dinliyoruz. Gültepe ve Fatih mahallelerimizin yıllardır özlemi çekilen merdiven, açılmamış yollar, tretuvar, istinat duvarlarını yaptık. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptığımız Miralay Mümtaz Bulvarı ve mesire alanı, çevre düzenlemeleri ile bölgeye ayrı bir değer kattık. Fatih Mahallesinde Fatih spor'a spor sahası kazandırdık. Güzel işleri hep beraber yaptık Gültepe mahallesinde okulumuz bitmek üzere. Gültepe ve Fatih Mahallelerimiz dolu dolu hizmet aldı ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrıca Gültepe Hicret ve Merkez camilerinin ihtiyaçlarını eksiklerini giderdik Sağlık ocağı, muhtarlık ve mahalle konağını hizmete soktuk" dedi.

Gültepe Mahalle muhtarı Yusuf Çevik ve Fatih Mahalle Muhtarı Metin Kılıç ta son dönemde mahallelerinde yapılan hizmetlerin hiçbir dönemde yapılmadığını belirterek Başkan Doğan'a teşekkür ettiler. Muhtarlar Çevik ve Kılıç," mahallemizde şu da eksik, şu da olsaydı iyi olurdu diyebileceğim bir iş kalmadı" dediler. Gültepe Mahalle Muhtarı Çevik mahallerinde 29 adet merdiven yapıldığını da söyleyerek," Başkanımızın uğraşları sonunda 3 mahallemize hizmet verecek okulumuz bitmek üzere. Yine ayrıca Salim Çolak sokağımıza 300 metre uzunluğunda desenli renkli parke çalışması başladı kısacası başkanıma ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan gültepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title