Haberler

Başkan Büyükaslan'dan Enerji Tasarrufu Haftası Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Enerji Tasarrufu Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Büyükaslan, günlük yaşantıda kullanılan başlıca enerji kaynaklarının akılcı, israf edilmeden, gerektiği kadar kullanılması ve bu bilincin yaygınlaşmasına dikkat çekti.

Büyükaslan, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Sınırlı enerji kaynaklarının özenli ve dikkatli kullanımının yanı sıra, binalarda ısı yalıtımına özen göstermemiz, yaşadığımız konutlarda kullandığımız elektronik eşyaların ve aydınlatma cihazlarının dikkatli seçimi ve kullanımı, hem aile hem de ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır. Gereksiz enerji tüketiminin her zaman önüne geçerek, kullanmış olduğumuz elektronik aletlerin sarf ettiği enerji miktarına dikkat etmeliyiz. Enerji konusunda alacağımız her türlü önlem büyük tasarruf sağlayacaktır. Topluma karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirerek enerji tasarrufu konusundaki hassasiyeti ve bilinçli yaklaşımı çocuklarımıza örnek bir tavır içinde sergileyerek çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirmeliyiz. Uygulayacağımız tüm tedbirlerin yalnızca bugünü değil, geleceği de içermesi gerekmektedir." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Büyükaslan Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title