Haberler

Başkan Badem'e Türk Telekom'dan Şilt

Uzun yıllar Türk Telekom’da çalışarak önemli görevlerde bulunan ve 2004 yılında Belediye Başkanlığı için görevinden ayrılan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e eski kurumu tarafından şilt verildi.

Uzun yıllar Türk Telekom'da çalışarak önemli görevlerde bulunan ve 2004 yılında Belediye Başkanlığı için görevinden ayrılan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'e eski kurumu tarafından şilt verildi.

Türk Telekom Bölge Müdürü Yücel Yaşar, Belediye Başkanı A. Mahmut Badem'i makamında ziyaret ederek, Genel Müdürlük tarafından gönderilen şilti takdim etti. Başkan Badem ile çok uzun yıllar önce tanıştığını ifade eden Yaşar, "Bursa ve Eskişehir'de mühendis olarak görev yaptığım yıllarda Mahmut Badem'in kurumumuzdaki başarılı çalışmalarını yakından takip ederdik. Onun bu başarısı birçok çalışma arkadaşımıza esin kaynağı olmuştur. Yıllar sonra İzmir Bölge Müdürü olarak yine aynı bölgede birlikte çalışacak olmamızdan dolayı mutluluk duyuyorum. Başkanımızın Türk Telekom'da hizmet ettiği dönemde, 2004-2009 yıllarındaki belediye başkanlığı görevinde ve siyasi alandaki çalışmalarını gözden geçirdiğimizde bu dönem çalışmalarının çok daha verimliği geçeceğini düşünüyorum. Mahmut Badem'in ustalık dönemi olarak değerlendirdiğim bu dönemde Ödemiş'te çok güzel ve başarılı projeler gerçekleştireceğine inanıyorum" dedi.

Türk Telekom Bölge Müdürü Yücel Yaşar'ın ziyareti ve Genel Müdürlüğün nazik davranışından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Badem, "Türk Telekom, benim yaşamımın büyük bir bölümünün geçtiği kurum ve çok iyi bir okul. Bugün dünya çapında elemanlar yetiştiriyor. Hizmetleriyle gurur duyduğumuz kurumumuzun bundan sonra Ödemiş ve yöresine yapacak olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Badem Türk Telekom Yücel Yaşar Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title