Haberler

Başiskele Yeni Bem-bir-sen Temsilcisini Seçti

Başiskele Belediyesi Bem-Bir-Sen işyeri temsilciliğine, tek aday gösterilen Zabıta Memuru Hüseyin Gülmen getirildi.

Başiskele Belediyesi Bem-Bir-Sen işyeri temsilciliğine, tek aday gösterilen Zabıta Memuru Hüseyin Gülmen getirildi.

Daha önce Başiskele Belediyesi Strateji Geliştirme Müdür Vekili görevini ifa eden Hüseyin Ayhan'ın yürüttüğü Bem-Bir-Sen işyeri temsilciliğine Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanı olan Zabıta Memuru Hüseyin Gülmen seçildi.

Birimler arası uyumlu çalışma ve birlik, beraberlik ruhunun, ekip çalışmalarının güzel işler çıkardığı Başiskele'de işyeri temsilciliği de aynı duygularla tek aday çıkarak gösterilmiş oldu. Türkiye'de ilk taşeron işçilerin sendikalaşmasının yaşandığı her zaman işçisi, memuru ayırt etmeksizin tüm çalışanlarının haklarını koruyan ve kollayan Başiskele Belediyesi Bem-Bir-Sen iş yeri temsilcisini de tek aday ile seçmiş oldu.

Başiskele Belediyesinin Bem-Bir-Sen sendikasına üye olan 123 memuru yeni temsilcileri Hüseyin Gülmen'i makamında ziyaret ederek tebrik etti ve sendikal haklar hakkında bilgiler aldılar. Yeni göreve gelen işyeri temsilcisi Gülmen, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a sendikalara desteklerinden dolayı teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Ayhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title