Haberler

Balıkesir haber: Ayvalık'ta Bay Nihat'a hüzünlü veda

Güncelleme:

Balıkesir bölgesinden gelen habere göre Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin turizm alanında dünyanın cazibe merkezi Cunda Adası'nın ünlü restoran işletmecisi "Bay Nihat" lakaplı Ahmet Nihat Bekit, son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşlarıyla uğurlandı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin turizm alanında dünyanın cazibe merkezi Cunda Adası'nın ünlü restoran işletmecisi "Bay Nihat" lakaplı Ahmet Nihat Bekit, son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşlarıyla uğurlandı.

Ayvalık'ın en önemli gurmelerinden biri olarak kabul edilen 89 yaşındaki Ahmet Nihat Bekit, rahatsızlanarak 45 gün önce Bursa'da özel bir hastaneye yatırılmış ve birkaç gün önce taburcu olarak Ayvalık'a getirilmişti. Yeniden rahatsızlanarak bir kez daha Bursa'daki özel hastaneye götürülen iki yetişkin çocuk babası Bekit, hastanede yapılan tüm müdahalelilere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1978 yılından bu yana Cunda Adası'nda hizmet verdiği restorantında, Ayvalık'a has damak tadlarını Türkiye ve dünyanın dört bir yanından ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunan Bay Nihat'ın yaşamını yitirmesi büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Ahmet Nihat Bekit'in cenazesi; Cunda Adası'ndaki Hamidiye Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristan'ında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ahmet Nihat Bekit'in cenazesinde; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Körfezi Koordinatörü Kazım Arslan, Ayvalık eski Belediye Başkanı Rahmi Gençer, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce vatandaş hazır bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cunda Adası Balıkesir Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title