Haberler

Balıkesir: Edremit Belediye Başkanı, Canlı Yayında Zeybek Oynadı

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, TGRT'nin sabah kuşağı programında Zeynep Kasımlıoğlu'nun sunduğu canlı programın konuğu olup ilçeyi tanıttı.

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, TGRT'nin sabah kuşağı programında Zeynep Kasımlıoğlu'nun sunduğu canlı programın konuğu olup ilçeyi tanıttı.

"Zeynep'le Herşey 10'da" programına konuk olan Bozbey, bölgeye has zeybek oyununu büyük bir başarıyla oynarken, ilçenin kendileriyle kabuk değiştirdiğini, vaat edilen yatırımları 2 yıl gibi kısa sürede tamamlayabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Edremit için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini bildiren Bozbey, Edremit zeytinyağının bir dünya markası olduğunu belirtti.

Bozbey, "Allah'ın vermiş olduğu 5 nimeti birarada bulunduran dünyanın eşsiz güzellikteki bu bölgesinde yaşamanın ve ona hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın oksijen bakımından en zengin ikinci yeri Kazdağları'dır" dedi.

Bölgeden getirdiği zeytinyağını içen Bozbey, zeytinyağının adeta sağlık iksiri olduğunu belirterek, Zeynep Kasımlıoğlu'na da ikram etti. Organik olarak bölgede yetişen çileği de tanıtan Bozbey; Zeytin Festivali, Hasat Sonu Şenliği ve Çilek Festivali hakkında bilgiler verdi. Yaşyer Köyü Muhtarı Kenan Çelik'in de katıldığı programda, Edremit Belediyesi ekibinin folklor gösterileri ilgi gördü. İlknur Enginer ile Turgay Başyayla, programda Ege türkülerini seslendirdi. Bozbey, en çok izlenen televizyon kanalları arasında yer alan TGRT yetkililerine, ilçenin tanıtımına katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title