Haberler

Balıkesir'de Bayramlaşma

Balıkesir’de valilik tarafından düzenlenen törende, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştıBalıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Garnizon Komutan Vekili ve 9. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı, kamu kurumu, dernek, oda ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Balıkesir'de valilik tarafından düzenlenen törende, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Garnizon Komutan Vekili ve 9. Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı, kamu kurumu, dernek, oda ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Mustafa Yaman, tüm protokol mensupları ile vatandaşların tebriklerini kabul ederken, huzur ve sağlık dolu nice bayramlar temennisinde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tülay Babuşcu Ali Aydınoğlu Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title