Haberler

Bakan Yılmaz'dan Ziyaret

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret ederek sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi.

Diyarbakır'da bulunan Bakan Yılmaz, beraberinde Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğluları, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti MYK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Demir ve bazı partililerle Yenişehir ilçesinde bulunan kulüp binasına ziyarette bulundu.


Yılmaz ve beraberindekileri Güneydoğu Gençlik Spor Kulüp Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı karşıladı. Cevdet Nasıranlı'dan kulüp çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Yılmaz, daha sonra tekvandocuların Hazırladığı gösteriyi hayranlıkla izledi. Gösterinin ardından Güneydoğu Gençlik Spor Kulüp Başkanı Avukat Cevdet Nasıranlı, günün önemine ilişkin Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a plaket verdi. Bakan Yılmaz ise tekvando da önemli başarılara imza atan Dünya Üçüncüsü Özlem Ulaş'a plaket vererek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cevdet Nasıranlı Kutbettin Arzu Cevdet Yılmaz Diyarbakır Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

ERGANİMİZ İL OLMAYA LAYIKTIR:

HAYDİ AKP HAYDİ SAYIN BAKANIM, ERGANİ HALKI İL OLMALI ÇOK İSTİYOR

1
0
yanıtYanıtla
PLAKA 82 İL ERGANİ:

SAYIN BAKANIM, DİYARBAKIRIMIZIN VE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK İLÇELERİNDEN BİRİ OLAN ERGANİ İLÇESİ NE ZAMAN İL YAPILACAK, İL OLACAK ERGANİMİZİN 82'' İNCİ İL OLMASINI TÜM ERGANİLİLER CANI GÖNÜLDEN BEKLİYOR, YIL 1983 , YIL 2015 TIK YOK

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title