Haberler

Ayvalıklı Gönül Elçileri Unutmuyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sürdürdükleri çalışmaların vatandaşlarca takdirle karşılandığı Gönül Elçileri hız kesmiyor.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sürdürdükleri çalışmaların vatandaşlarca takdirle karşılandığı Gönül Elçileri hız kesmiyor.

Ayvalıklı Gönül Elçileri, Kaymakam Nihat Nalbant'ın eşi Nihal Nalbant'ın öncülüğünde; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Elif Kıvanç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mukaddes Gündoğan, Sosyal Hizmet Uzmanı Seher Ulutaşlı ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcisi Semiha Yavuz ile birlikte ilçede sosyo-ekonomik olumsuzluklar içinde bulunan vatandaşlara yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretleri sürdürüyor. Bu kapsamda; Ayvalık'ın en eski çocuk doktorlarından Bozkurt Alatur ve eşi Hayrinüssa Alatur'u; hastalıkları nedeniyle bakıma muhtaç konumda kalmaları nedeniyle evlerinde ziyaret eden Gönül Elçileri, Alatur ailesine destek olmayı ihmal etmedi. Ziyaret sonrasında görüşlerini aldığımız Ayvalık Gönül Elçileri Komisyon Başkanı Nihal Nalbant, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek,"Bazı araştırmalar yaptık ve bazı duyumlar aldık. Bir zamanlar Ayvalık'ta herkesin imdadına yetişen en başarılı ve sevilen doktorlarından Bozkurt Bey ve eşinin rahatsız olduğunu öğrendik. Arkadaşlarla birlikte ziyaret etmek ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrenmek ve bugüne kadar yapmış oldukları hizmetler nedeniyle kendilerine teşekkür etmek geldik. Ziyaretten çok memnun oldular. Bizimde, Gönül Elçileri olarak amacımız insanların yalnız olmadıklarını hissettirmek, onların yanlarında olduğumuzu göstermektir" dedi.

İKİNCİ DURAK BALIKÇI DERYA OLDU

Ayvalıklı Gönül Elçilerinin, Alatur ailesine yaptıkları ziyaretin ardından Cunda Adasındaki 'Balıkçı Derya' lakabıyla tanınan

ve yakın geçmişte hayatını balıkçılıkla sağlayan ancak yakalandığı böbrek ve şeker hastalığı nedeniyle evinde yatan Mustafa Uzman'da ziyaret ettiği gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Nalbant Nihal Nalbant Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title