Haberler

Ayvalık'ta CHP'den Engellilere Kahvaltılı Jest

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ayvalık İlçe Kadın Kolları Dr. Neşe Zengin’in öncülüğünde gerçekleştirdiği kahvaltılı bir etkinlikte engellilere iki adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ayvalık İlçe Kadın Kolları Dr. Neşe Zengin'in öncülüğünde gerçekleştirdiği kahvaltılı bir etkinlikte engellilere iki adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Ayvalık'ta engellilere yönelik başarılı çalışmalar gerçekleştirmesiyle tanınan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi (BOED) binası önünde gerçekleşen kahvaltıda, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker'in yanı sıra Engelsiz Türkiye Genel Başkanı Muharrem Parmaksız, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Uğur, AK Parti Ayvalık İlçe Başkan Vekili Mehmet Anıl Okyar gibi isimlerin de bulunması dikkat çekti.

Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi'nin tüm yönetiminin yanı sıra dernek üyesi bir çok engellinin de hazır bulunduğu kahvaltı ile ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Buyruk, geçtiğimiz hafta kendilerini CHP İl Kadın Kolları yönetiminin ziyaretinin ardından, CHP İlçe Başkanlığına yönelik bir iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Bu ziyaretimizde, CHP'li kadınlarla yaptığımız sohbet sırasında dernek binamızda bir kahvaltı organizasyonunun yapılması gündeme geldi. Bugün de CHP'li dostlarımızın öncülüğünde bu kahvaltı gerçekleşti" dedi.

BOED GENEL BAŞKANI GÜLER ÇAPRAZ BUYRUK MEMNUN

Kahvaltıda engellilerin sorunları ve yaptıkları çalışmalar hakkında CHP İlçe Başkanlığı ve CHP'li kadınlara bilgiler verdiklerini kaydeden Güler Çapraz Buyruk, "Derneğimiz üyesi engellilerimize yönelik kahvaltılı bir organizasyon hazırlayan CHP İlçe Yönetimi, bizlere iki engelli üyemiz içinde iki adet tekerlekli sandalye hibe etti. Kendilerine bu güzel organizasyon ve tekerlekli sandalyeler için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500

Yorumlar (1)

cagdasmobilWeb@haberler.com:

Birde bozuk olan çamur toz kum toprak içinde olan yolları yapsalar.ama chp nin işi bunlar degil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title