Haberler

Ayto Son Noktayı Çine'de Koydu

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından Ramazan ayı nedeniyle kurulan 4.Geleneksel İftar Sofraları'nın son durağı Çine oldu.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından Ramazan ayı nedeniyle kurulan 4. Geleneksel İftar Sofraları'nın son durağı Çine oldu. Bu yıl 11 ayrı iftar sofrası kuran AYTO yönetimi, 7 bin üyesiyle aynı sofrada orucunu açmaya çalıştı.

AYTO 4. Geleneksel İftar Sofraları kapsamında Ramazan ayı boyunca düzenlenen 11 iftar sofrasının sonuncusu Çine'de kuruldu. Çine iftarına Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Emniyet Müdürvekili Hakan Hilmi Yaman, Çine İlçe Müftüsü Mehmet Aslan, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alp Alpargun, Genel Sekreter Alaattin Arslan ile Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. AYTO Meclis Başkanı Parmaksız, iftara katılan protokol ve üyelerini karşılayarak, onlarla tek tek ilgilendi.

İftar yemeğinde konuşan AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYTO olarak Ramazan ayı boyunca 7 bin üyeleriyle aynı sofrayı paylaşmayı amaçladıklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca kurulan 11 ayrı iftar sofrasında kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ve AYTO üyelerine teşekkür eden Parmaksız, "AYTO olarak odacılık faaliyetlerinin yanında sosyal ve kültürel etkinliklerde yer almayı önemsiyoruz. Bunların en önemlilerinden bazıları Aydın Valiliği ve Belediyesi ile yürüttüğümüz Gümrük Hanı Restorasyon Projesi, Aydın Belediyesi ile birlikte kazandırdığımız Aydın Anıtı, Aydın'ın kültürünü yansıtacak Aydın Kültür Evi ve Aydın Arkeoloji Müzesi'ndeki kütüphanenin tefrişat işlemidir.

Bununla birlikte AYTO olarak üyelerimizle buluşmak için geleneksel iftar sofraları kuruyoruz. Bu Ramazan ayında Aydın genelinde toplam 11 iftar sofrası kurduk. Her yıl sayısını artırdığımız iftarlarımızla daha çok üyemizle kucaklaşmak amacında olduk. Peygamber Efendimizin 'Bir sofranın üzerine ne kadar çok el uzanırsa, o sofra o kadar bol ve bereketli olur' buyruğundan yola çıkarak sizlerle birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Bugün Çine'de bu yılın son iftar sonrasını kurduk. Bundan sonraki yıllarda da sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Buraya gelen tüm üyelerimize geldikleri ve davetlerimizi kırmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Salih Dinçer Mustafa Ali Aydın Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title