Haberler

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Güleç'i Ziyaret Etti

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, geçtiğimiz gün ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde anjiyo olan Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç’i geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, geçtiğimiz gün ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anjiyo olan Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç'i geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan MHP Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Hayri Güleç, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo yapılmıştı. ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavinin ardından Aydın Devlet Hastanesi'nde başka bir rahatsızlığından dolayı kısa bir süre kalan Hayri Güleç'in sağlık durumunun gayet iyileştiği bildirildi. Tedavi ve ameliyat sürecinde Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç'in durumu ile yakından ilgilenen Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Metin Akar, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Güler'le birlikte Hayri Güleç'i Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

Samimi diyalogların yaşandığı ziyarette Vali Erol Ayyıldız, Güleç'in bundan sonra sağlığına daha çok dikkat etmesini isteyerek "Büyükler 'Kırk yaşına kadar kuzuyu, 40 yaşından sonra da kuzunun yediğini yiyeceksin' diyerek bize sağlıklı beslenmenin formülünü de anlatmışlar. Artık bizler yiyip içtiğimize daha çok dikkat etmek zorundayız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Hayri Güleç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title