Haberler

Aydın Ticaret Borsası'ndan Efeler Kaymakamı Sevgili ve Albay Furat'a Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Aydın İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Emre Furat'ı ziyaret etti.
Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı...

Aydın Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Aydın İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Emre Furat'ı ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Yıldız ile Meclis üyeleri Ahmet Şenel, Rıza Uyar ve Erkan Aslan Aydın'da yeni göreve başlayan Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Aydın İl Jandarma Alay Komutanı J. Mu. Kur. Alb. Emre Furat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Sevgili ve Furat'a Aydın Ticaret Borsası'nda geçen dönemde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki 4 yıllık süreçte planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi üye memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Erdel ve Bosnalı, Aydın ilinin tüm kurumlarıyla uyumlu bir şekilde ve iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Erdel ve Bosnalı, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Aydın İl Jandarma Alay Komutanı J. Mu. Kur. Alb. Emre Furat'a yeni görevlerinde başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erkan Aslan Ahmet Şenel Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title