Haberler

Aydın MHP Kadın Kollarından İhtiyaç Sahipleri İçin Kermes

MHP Kadın Kolları Aydın İl Teşkilatı üyeleri, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak amacıyla birçok yöresel tadın yer aldığu birkermes düzenledi.

MHP Kadın Kolları Aydın İl Teşkilatı üyeleri, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak amacıyla birçok yöresel tadın yer aldığu birkermes düzenledi.

Aydın Sevgi Yolu'nda Aydın MHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermeste başta keşkek olmak üzere birbirinden farklı ev yapımı yöresel tatlara Aydınlılar yoğun ilgi gösterdi. Kermese Aydın MHP İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın MHP Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, MHP'li bazı meclis üyeleri ve MHP'li kadınlar katıldı.

Kermeste emeği geçen herkese teşekkür eden Aydın MHP Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahipleri için kullanacaklarını ifade etti. Yaklaşan Ramazan ayını da hesaba katarak bir kermes düzenlediklerinin altını çizen Kukul, elde edilen gelir ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ellerinden geldiği kadar yardım etmeyi planladıklarını vurguladı. Musul ve Telefer'de yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduklarını da hatırlatan Kukul, yaptıkları kermesin biraz zamansız olduğunu fakat daha önceden yerini ve saatini planladıkları için bugüne denk geldiğini kaydetti.

Öte yandan kermesin tesadüf olarak Aydın MHP Kadın Kolları Başkanlığına seçildiği güne denk gelerek bugünün kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu da hatırlatan Kukul, kermes için Efeler ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden gölgelik talep ettiklerini fakat olumsuz cevap aldıklarını da sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

FEVZİ KÖSE Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title