Haberler

Aydın AK Parti Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Ak Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kollar Başkanı Seda Sarıbaş, AK Partili Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Bayramlaşma sonrası konuşma yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Güzel bir bayram günü geçirme dileklerinde bulunarak,"Mübarek aylarda yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bugünler en çok bir olmaya ve diri olmaya muhtaç olduğumuz günlerdir. Allah'ın izniyle bunun için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Gayretle çalışan teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ramazanda AK Parti teşkilatımız azimle çalışıp 65 bin 70 bin insana ulaştı. Kalben bütün teşkilatımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bayramınız Mübarek oldun" dedi.

AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz ise,"Ak Partiye gönül veren herkesin bayramını tebrik ediyorum. Bir aylık Aydın şartlarında geçirilen Ramazan sonrasında gerçekten Ramazan Bayramı hak etmiş Aydınlılar olarak kutluyoruz. Ramazan Ayı boyunca 50 derecelere ulaşan sıcaklıkta oruç tutmak kolay değil. Bu sebepten dolayı Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik etmek istiyorum. Ramazan Ayı boyunca aralıksız çalışan teşkilatlarımıza da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ramazan Bayramında birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,"Ramazan Bayramımız aileleriniz için partimi için ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve mübarek olsun. Bu yıl ülkemiz ve gönül coğrafyamızda yaşanan terör olaylarından dolayı buruk bir bayramı kutluyoruz. Yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allaht'tan rahmet diliyorum. Bu yıl il teşkilatımızın hazırladığı iftar ve sahurlar ile dolu dolu yaşadık. Son yapılan 5 bin kişik iftar yemeği ile de tamamlamış olduk. Başta il başkanımız, il ve ilçe teşkilatımızı şahsım ve patim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki günlerde aynı anlayış ile çalışmalarımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise, Kalplerimize sevgi tohumları ekildiği, dayanışmanın, birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın yoğun bir şekilde Mübarek Ramazan Ayını geride bıraktık. Allah tekrarını nasip etsin. Ama Ramazan Ayına buruk bir şekilde geçirdik. Oruca saygısı olmayan hainler saldırılarına devam etti. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başısağolsun ama bu terör belasından Allah'ın izniyle önümüzdeki dönem kurtulacağız. İşleri bitmek üzere son çırpınışlarını yaşıyorlar. Hükumetimizin kararlı duruşu ve politikaları sayesinde bu iş bitecektir. Bayrağımızı kutluyorum. Sevdikleriniz ve ailelerinizle Allah nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum"dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Öz Mustafa Savaş AK Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
title