Haberler

Ayaklarını Traktörün Kuyruk Miline Kaptırdı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı beldesinde, ayaklarını traktörün kuyruk miline kaptıran kadının her iki bacağı da dizinden kopma noktasına geldi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı beldesinde, ayaklarını traktörün kuyruk miline kaptıran kadının her iki bacağı da dizinden kopma noktasına geldi.

Alınan bilgiye göre, bağ arazisine ilaç atmak için eşi N.Ö. ile birlikte tarlaya giden M.Ö., traktör ile pülverizatör arasında bağlantı vazifesi gören kuyruk milinin üzerinde durduğu sırada, dengesini kaybederek her iki ayağını da hareket halindeki mile kaptırdı.

Kazada her iki bacağı da diz kapağından kopma noktasına gelerek ağır yaralanan kadın, ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki ayağı da kopma noktasına gelen M.Ö.'nün Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'nda ameliyata alındığı ve kopan iki ayağın dikildiği öğrenildi.

Ameliyatı yapan Prof. Dr. Güvenir Okçu, ameliyatın başarılı geçtiğini ve her iki ayağı da diktiklerini, M.Ö.'nün bir süre sonra tekrar yürüyebileceğini söyledi. Bir aksilik olmazsa sağ ayağının üzerine kısa bir süre sonra basabileceğini aktaran Okçu, "Sol ayağında ise parçalanma çok daha fazla, onun iyileşmesi biraz uzun sürebilir. Tedavisine devam edeceğiz. Sol ayağının beslenmesinde sıkıntı olmazsa inşallah o da iyileşecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacırahmanlı Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title