Haberler

ATO ve Atb'den Adaso'ya Kutlama Ziyareti

Adana Ticaret Odası (ATO) ile Adana Ticaret Borsası'nın (ATB), Adana Sanayi Odası'nın (ADASO) yeni yönetimini kutlama ziyaretlerinde, "İşbirliği ve güçbirliğinde kararlıyız" mesajı verildi.

Adana Ticaret Odası (ATO) ile Adana Ticaret Borsası'nın (ATB), Adana Sanayi Odası'nın (ADASO) yeni yönetimini kutlama ziyaretlerinde, "İşbirliği ve güçbirliğinde kararlıyız" mesajı verildi.

ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kentte yatırım, üretim ve istihdamın artması için ellerinden gelen tüm çabanın gösterileceğini ve imkanların zorlanacağını vurgulayan Kıvanç, "Odalar, Borsalar ve Organize Sanayi Bölgesi olarak, yerel yönetimler ve tüm sivil toplum örgütleriyle ortak mutabakat içerisinde Adana'nın menfaati için yapılması gereken projeleri hayata geçirmeliyiz" dedi.

ADASO Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, "Önümüzdeki süreçte yapılacak işbirliği ile Adana ve Adana ekonomisine önemli katkılar sağlanacak" derken, ATO Başkanı Atilla Menevşe, birlikteliğin Adana'ya büyük katkısı olacağını ifade etti. ATB Başkanı Muammer Çalışkan, "İşbirliği ile Adana için çok güzel günler olacak", ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç de, "Yapılacak ortak projelerle Adana'nın önü açılacak" görüşünü dile getirdi.

ADASO Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fırat Karalı ve Erdoğan Şire, Sayman üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Güldiker, Faruk Aytek, Salih Sütcü'nün hazır bulunduğu ziyarete, ATB'den Başkan Yardımcısı Osman Bağış, Yönetim Kurulu üyeleri Sabahattin Yumuşak, Hamit Tezcan ve Genel Sekreter Mustafa Hızlı katıldı.

ATO Heyeti'nde Başkan Yardımcıları Mehmet Şahbaz ve Halis Bayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Erdinç Güneyli, Zübeyt Şendur, Mehmet Özel, Şahin Güneşer, Cevdet Şeker, Emine Nargile, Muzaffer Emin Yumuşak ve Genel Sekreter Ahmet Nevruz yer aldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title