Haberler

Asi Nehri Peyzaj ve Çevre Düzenleme Çalışmaları

Antakya Belediyesi, Asi Nehri kenarı 2.etap peyzaj ve çevre düzenleme projesi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Antakya Belediyesi, Asi Nehri kenarı 2. etap peyzaj ve çevre düzenleme projesi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekipleri, 2.etap peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, İnönü Caddesi çevresindeki bölgelerde çalışmalarını tamamlamış durumda. Asi Nehri kenarında gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının Mehmet Yeloğlu köprüsüne kadar devam edeceği belirtildi.

Birçok bölgede tamamlanan Asi Nehri 2. etap peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında belediye ekipleri köprübaşı çevresindeki bölgelerde çevre düzenleme faaliyetlerine devam ediyor. Yürütülen çalışmalarda mevcut eski kaldırımlar ve kenar korkuluklar sökülüyor. Ekipler, sökme işleminin ardından kaldırımlara andezit taş kaplaması döşeyecek, kenar korkuluklarını ise ferforje dekoratif işlenmiş demirle kaplayacak. Köprübaşında yürütülen çalışmanın hava şartlarının da el vermesi durumunda iki haftalık bir sürede tamamlanması hedefleniyor.

İnönü Caddesi bölümü tamamlanan ve müze önünden Mehmet Yeloğlu köprüsüne kadar uzanan Asi Nehri 2.etap peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarının ise bütünüyle Şubat ayı sonlarında tamamlanacağı belirtildi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antakya Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title