Haberler

Arazi Dağıtım Çalışmaları

Edirne'de Arazi Dağıtım Çalışmalarının Hızla Devam Ettiği Bildirildi.

Edirne'de arazi dağıtım çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye genelinde olduğu gibi Edirne'de de çiftçi ailelerini toprak sahibi yaptıklarını belirtti.

Bugüne kadar Edirne'de on binlerce dönüm arazinin dağıtıldığını ve bundan binin üzerinde üzerinde çiftçinin faydalandığını vurgulayan Budak, şöyle devam etti:

"Yapılan bu dağıtımın yaklaşık yüzde 87'si AK Parti iktidarı döneminde gerçekleşmiştir. Öte yandan, İpsala merkez, İpsala karaağaç, Tevfikiye, Ahırköy, Yenikarpuzlu, Sultan beldesinde çalışmalar devam etmektedir. Ayrıca İpsala-Koyuntepe, Enez-Işıklı, Keşan-Akhoca köylerinde arazi toplulaştırma projelerine müteakip, Hazine arazilerinin topraksız veya az topraklı çiftçi ailelerine dağıtımına ilişkin çalışmalara başlanacaktır.

Bizler, köylümüzü, çiftçimizi himaye ederek, ülkemizin daha güçlü olacağını düşünüyoruz. Onların güven içinde çalışmalarını ve refahlarını artırmayı kendimize bir görev sayıyoruz."

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title