Haberler

Araban Kaymakamı Nebioğlu, Köy Gezilerini Sürdürüyor

Gaziantep'in Araban İlçe Kaymakamı Emre Nebioğlu, göreve başladığı ilk günden itibaren köy gezilerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Gaziantep'in Araban İlçe Kaymakamı Emre Nebioğlu, göreve başladığı ilk günden itibaren köy gezilerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Araban Kaymakamı Emre Nebioğlu, Araban İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Araban İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaaddin Karakısa, Araban İlçe Özel İdare Müdürü Vahit Ersert, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenel Gökay ile birlikte ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, köylerin sorunlarını yerinde görüp köy muhtarları ve vatandaşlardan köylerin sorunlarını dinleyip hızla çözüm üretiyor.

Kaymakam Nebioğlu, ziyaret ettiği köylerde yapılan hizmetlerle ilgili olarak köy muhtarlarından bilgiler alırken, köy sakinleri ile sohbet ederek sorunlarını dinliyor. Nebioğlu, Araban Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresi imkanları ölçüsünde gerekli hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaymakam Emre Nebioğlu, köy muhtarlarının ve vatandaşların hizmet konusunda beklentilerinin hassasiyetle takip edilip karşılanarak en hızlı bir şekilde yerine getirileceğini dile getirerek gezisini tamamladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Nebioğlu Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title