Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto4.Foto5.Foto6.Foto7.Foto8.Foto9.Foto10.Foto11.Foto12-13.ANTALYA Barosu Kız Teknik Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri, mezuniyet heyecanını erken yaşadı.

Foto1: Pınar Tıktık, Özgür Sırt

Foto2: Mustafa- Aynur Şahin, Günay- Ahmet Şimşek

Foto3: Olgu Konur, Günay Şimşek, Elvan Özel

Foto4: Ali- Gülsüm Önal

Foto5: Badel Babaoğlu, Emirhan Şimşek

Foto6: Aylin Acımaz, Serpil- Tuğba Polat

Foto7: Eda Konur

Foto8: Aysan- Ümran Turhanoğulları

Foto9: Arife- İbrahim Güney

Foto10: Zülfiye- Sevinç Şimşek

Foto11: Didar

Foto12-13: Mustafa-Pelin Şimşek

===

Kaleiçi'nde mezuniyet heyecanı

ANTALYA Barosu Kız Teknik Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri, mezuniyet heyecanını erken yaşadı. Kaleiçi Level Club'da gerçekleşen mezuniyet balosu, okul arkadaşlarının şıklık geçidine sahne oldu. Mezun öğrencilerinden Sevtu Örser'in organizasyonunu gerçekleştirdiği akşam, keyifli bir yemekle başladı. DJ Tufan ve DJ Fırat'ın şarkılarıyla hareketlenen balo, dans pistinde coşkulu anlarla devam etti. Mezun olmanın heyecanını paylaşan öğrenciler, üniversite hayatı öncesi unutulmaz bir veda gecesi yaşadı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Mezunların şıklık yarışında olduğu balo, geç vakte kadar hız kesmeden devam etti.

===

Canlı müzikle coştular

YAKIN arkadaşlar İrem Tekelioğlu, Deniz Kılıç ve Soner Kır, yoğun geçen bir günün ardından soluğu eğlencede aldı. Popüler işletmelerden Soho Ricco Live'da buluşan üç arkadaş, oldukça neşeli bir gece geçirdi. Sohbetle başlayan buluşma, canlı müzikle daha da renkli bir hal aldı. Şarkılara tempo tutan arkadaşlar, bol bol dans edip gönüllerince eğlendi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: İrem Tekelioğlu, Deniz Kılıç, Soner Kır

===

Yemek bahane sohbet şahane

UZUN bir aranın ardından akşam yemeği için bir araya gelen Büşra Gülel ile Aslı Çandır, Akdeniz'e karşı sakin bir akşam geçirdi. Lara Balık Evi'nde buluşan ikili, lezzetli akşam yemeğine keyifli sohbetleriyle eşlik etti. Fırsat buldukça bir araya geldiklerini ve birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyduklarını dile getiren ikili, yemeğin ardından şehir turu yaparak geceyi noktaladı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Büşra Gülel, Aslı Çandır

===

Fasıllı gece

SEDA Kaya Estetisyenlik Kursu sahibi Seda Kaya ile kardeşi Pınar Kaya, bir kurs döneminin daha sona ermesini kutladı. Atanpark Restaurant'ta havuz başında gerçekleşen gece, ikilinin sempatik tavırlarıyla renklendi. Bir eğitim dönemini daha bitirerek yeni mezunlar vermenin sevincini yaşayan abla- kardeş, fasıl müzikle hareketli ve nostaljik bir gece geçirdi. Keyifli kutlama geç saatlere kadar tempoyu düşürmeden sürdü.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Seda- Pınar Kaya

===

Gündüz çiftinin mutlu günü

TÜKETİCİLER Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, Sergül Gündüz ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın kıydı. Antalya'nın önde gelen birçok ünlü isminin de katıldığı törende Gündüz çiftinin şahitliklerini Kepez Belediyesi eski başkanları Mehmet Atay ile Erdal Öner yaptı.

Foto: Nikahtan ve çiftin fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şimşek Seda Kaya Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title