Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Foto.YAKIN arkadaşlar Gülçin Öz, Şükran Ay ve Serpil Önce keyifli akşamda bir araya geldi.

Foto: Derya Gani, Nurgül İbiş, Ayten Ünal, Özlem Sezer

===

Gece gezmesinde eğlenceli anlar

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Songül Arslan, Asiye Gemi

===

Anılar tazelendi

YAKIN arkadaşlar Gülçin Öz, Şükran Ay ve Serpil Önce keyifli akşamda bir araya geldi. Atanpark Restaurant'ta gerçekleşen buluşma havuz başında lezzetli bir yemek ile başladı. Fasıl ekibinin şarkılarıyla daha da renkli bir hal alan gece koyu sohbetlerle sürdü. Bir arada olmanın mutluluğunu paylaşan kadınlar gecede bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Gülçin Öz, Şükran Ay, Serpil Önce

===

Eski Lara'da Latin rüzgarı

ANTALYA gece hayatının en hareketli caddesi haline gelen Eski Lara Yolu üzerinde hizmet veren Alkış Kıyamet, Misterio Dans Okulu'nu ağırladı. Hüseyin Aydın ve Banu Orucak'ın önderliğinde düzenlenen geceye okul üyesi çok sayıda dansçı katıldı. En kıvrak ritimlerle süren gecede dans pistini dolduran çiftler en özel koreografilerini sergiledi. Her hafta bir araya gelerek dans tutkusunu paylaştıklarını ifade eden Orucak dans etmek isteyenleri aralarında görmek istediklerini dile getirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Dans tutkunları geç vakte kadar hareketli ritimlere eşlik etti.

===

Canlı müzik capcanlı gece

MESAİ arkadaşları Emel Yılmaz, İlke Çil ve Olcay Aktar yoğun geçen haftanın yorgunluğunu attı. Popüler bir işletmede bir araya gelen üçlü, neşeli halleri ile eğlenceye renk kattı. Yemeğin ardından Arzu Turalı'nın şarkılarıyla bol tempolu bir gece geçiren arkadaşlar eğlenceye doydu. Keyifli buluşma geç vakte kadar sürerken üç arkadaş gecede dostluk pekiştirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Emel Yılmaz, İlke Çil, Olcay Aktar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Emel Yılmaz Özlem Sezer Antalya Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title