Haberler

Antakya Belediyesi'nden Şehit Ailelerine Anlamlı Jest

Antakya Belediyesi Tarafından Kültür Merkezi Olarak Restore Ettirilen Bina, Şehit ve Gazi Ailelerinin Kullanımına Tahsis Edildi.

Antakya Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak restore ettirilen bina, şehit ve gazi ailelerinin kullanımına tahsis edildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi, Antakya Belediyesi tarafından tahsis edilen yeni dernek binasına kavuştu. Gerçekleştirilen açılış törenine Hatay Valisi Ahmet Kayhan, Garnizon Komutanı Albay Orhan Büyükgüngör, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, diğer protokol üyeleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı. Zenginler Mahallesi Kartal Sokak'ta bulunan ve Antakya Belediyesi tarafından restore ettirildikten sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri

Derneği'nin kullanımına verilen eski Antakya evinin açılışını Antakya Valisi Ahmet Kayhan ve Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu birlikte yaptı. Hatay Valisi Ahmet Kayhan, dernek binasında oluşturulan anı defterine duygularını yazarken, yeni dernek binasının hayırlı olmasını diledi. Kültür merkezi olarak kullanılması düşünülen binayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin kullanımına veren Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, yaptırdıkları binanın daha önemli ve anlamlı bir ihtiyacı

karşılayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Törende bir konuşma yapan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Hatay Şube Başkanı Aydın Demirbüken, böylesine otantik ve mistik bir ortamı kendilerine tahsis eden Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'na teşekkür etti.

Tören, yapılan konuşmaların ardından protokol üyelerine plaket sunulması ile sona erdi.

(OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title