Haberler

Anafartalarspor: 1 Uzunöprüspor: 3

Edirne Süper Amatör Ligi'nin 3.haftasında, Uzunköprüspor'u sahasında ağırlayan Keşan Anafartalarspor rakibine direnemeyerek sahadan 3-1'lik yenilgi ile ayrıldı.

Edirne Süper Amatör Ligi'nin 3. haftasında, Uzunköprüspor'u sahasında ağırlayan Keşan Anafartalarspor rakibine direnemeyerek sahadan 3-1'lik yenilgi ile ayrıldı.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda başlayan karşılaşmayı, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız ve çok sayıda taraftarizledi.

İlker Ataalp, Zihni Ertaş ve Engin Okumuş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte Anafartalarspor karşısında üstünlük kuran Uzunköprüspor, maçın 21. dakikasında Devran'ın attığı golle öne geçti. Uzunköprüspor, 36. dakikada yine Devran'ın attığı golle farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın 40. dakikasında ise Anafartalarspor'un eski oyuncusu Mehmet, Uzunköprüspor'u 3-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının son düdüğü 3-0 Uzunköprüspor'un üstünlü ile tamamlandı.

Uzunköprüspor'ün baskısını ikinci yarının ilerleyen dakikalarında üzerinden atmaya çalışan Anafartalarspor, Uzunköprüspor kalesinde etkili oldu. Anafartalarspor, 55. dakikada kazandığı penaltıyı, Batuhan ile gole çevirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca, Anafartalarspor üçüncü maçında da galibiyet ile tanışamadı.

Karşılaşmanın takım kadroları şöyle;

Anafartalarspor: Oğuz, Sezer, Şahin, Sebehattin, Ali, Arda, Mehmet, Çağlar, Batuhan Er, Batuhan Ak ve Esat.

Teknik Direktör: Fatih Anlar.

Uzunköprüspor: Yavuz, Mesut, Enes, Mehmet, Rıfat, Erkan, Emre, Derk, Devran, Bülent ve Olcay.

Teknik Direktör: Mustafa Kalkandelen.

(TB)

26.11.2012 20: 31: 41

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keşan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title