Haberler

Anadolu Basın Yayın Birliği Demirci Şubesi Açıldı

Anadolu Basın Yayın Birliği Derneği Demirci'de şube açmak için dernekler masasına dilekçesini verdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Derneği Demirci'de şube açmak için dernekler masasına dilekçesini verdi.

Kurucu Şube Başkanı Kamil Akyol yaptığı açıklamada "Genel Merkezi Denizli'de olan ve 81 ilde şube açmayı hedefleyen, Anadolu Basın Yayın Birliği Derneği'nin Demirci Şubesini de hayata taşıdık" dedi. Akyol, "Birlik olarak amacımız; ilimiz genelindeki Radyo, Televizyon, Gazete, Dergi ve basın - yayın birimlerinde çalışan tüm meslektaşlarımızı yasanın öngördüğü şekilde bir çatı altında toplamak, mesleki, sosyal ve ekonomik haklarını korumak, geliştirmek ve gelişmelerine katkıda bulunmak. Ayrıca sosyal, kültürel, alanlarda projeler üreterek uygulamaktır. Birliğimiz, ilgi alanına giren mesleklerin toplum içindeki değeri ve etkinliğini artırıcı tedbirleri bir an önce almayı kendine hedef koymuştur." dedi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Demirci Şubesi şu isimlerden oluştu. Başkan Kamil Akyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail İzmirli, Nurullah Kalay, Sabriye Kahraman, Mehmet Ünlü, Sevcan Akyol, Serkan Dinçer. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Demirci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title