Haberler

Altın Kayısı Oteli Genel Müdürü Coşkun Candaş:

Malatya Altın Kayısı Oteli'nin Satışının İptal Olabileceği Belirtildi.

Malatya Altın Kayısı Oteli'nin satışının iptal olabileceği belirtildi.

Altın Kayısı Oteli Genel Müdürü Coşkun Candaş, Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Öztürk ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Pekcan otelde düzenledikleri basın toplantısında, otelle ilgili bilgiler verdiler.

Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Öztürk, İl Özel İdaresi'ne ait olan oteli uzun yıllar Süzer Grubu olarak işlettiklerini belirterek,"Önümüzde kısa bir süreç kaldı. Ekim ayına kadar kira sözleşmemiz devam ediyor. Bu arada, otelin satışı söz konusu oldu. Bununla birlikte yönetimde değişiklikler oldu" dedi.

Altın Kayısı Oteli Genel Müdürü Coşkun Candaş ise konuşmasında, İstanbul Otelcilik grubu olarak hizmetleri aksatmadan sürdüreceklerini belirtip, "Otelin satılma sürecinden sonra şartname daha imzalanmadı.Belki ihale iptal olabilir.Gelişmeleri takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ekim ayına kadar hizmetlerinin aynen devam edeceğini belirten Candaş, "Ekim ayına kadar bilfiil hizmetlerimiz devam edecek. Ayrıca sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, Malatya turizmi ile ilgili de görüşlerini aktaran Altın Kayısı Oteli Genel Müdürü Coşkun Candaş, Nemrut Dağı, Aslantepe Höyüğü ve Battalgazi'deki tarihi eserleri ile ünlü Malatya'da turizm potansiyelinin yeterince değerlendirilemediğini savundu.Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da düzenlenen EMİT Turizm Fuarı'nda Malatya standını göremediğini söyleyen Candaş, Malatya'da otele ihtiyaç olduğunu belirtti.

22 Nisan 2008 tarihinde yapılan ihalede, 9.8 milyon YTL teklif veren Sevgi Hastanesi'ni işleten Malatya Hayat Sağlık Hizmetleri A.Ş'ye otelin satışı gerçekleştirilmişti.

(NA-SMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title