Haberler

Alaşehir'de CHP'ye Sürpriz Transferler

Alaşehir CHP yerel seçimler öncesi bomba katılımlarla güçlendi.

Alaşehir CHP yerel seçimler öncesi bomba katılımlarla güçlendi. CHP Manisa il başkanı Cahit Kaplan'ın da katıldığı partiye katılım töreninde 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi İl Genel Meclisi adayı Ziraat Mühendisi Haldun Uyar, eski Demokrat Eğitimciler Sendikası başkanı Ahmet Altan Anadolu Lisesi müdürlüğünden emekli olan Mehmet Kayacık, bu yıl ilçe seçim kurulundan emekli olan Neşe Aydın, PTT'den emekli Ali Balcı CHP'ye katıldılar.

Alaşehir CHP ilçe başkanı Ali Gürsel, "Alaşehir olarak seçime kilitlendik. Belediye başkan adayımız Hasan Hüseyin Uysal ve ekibimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugün sembolik olarak dört arkadaşımızın katılım Törenini yapıyoruz. Önümüzdeki hafta yaklaşık 300 kişinin daha partimize katılım töreni yapılacaktır. İlk hedefimiz Alaşehir ve Büyükşehir belediye başkanlıklarını kazanmaktır" dedi.

Katılım töreninde konuşan Manisa CHP il başkanı Cahit Kaplan, "Bu seçimde iyi bir hava yakaladık. Büyükşehir ve tüm ilçelerde iddialıyız. Toplum artık çok duyarlı. AKP'ye oy veren vatandaşlarımız iyi, niyetle oy verdiler. Ekonomik varyasyonlar olmasın, ekonomi bozulmasın gibi düşünceleri vardı. Ama görüldüğü gibi istenilenler olmadı. Bunların tek çözümü var oda CHP. Onun için hayatın her alanında CHP'nin politikalarını iyi anlatmamız gerekir. Alaşehir'de çok iyisiniz. Listeye giremedikleri için bazı kırgınlıklar olabilir, ancak bunları kendi içimizde rahatlıkla çözebilen bir partiyiz. Dışarıdan bir siyasi partiden arkadaşımız geliyorsa, Cumhuriyetle, Atatürk'le, Cumhuriyet'in kurumlarıyla, değerleriyle kavgalı olmayan herkesle biz bu ülkeyi yeniden inşa etmeye adayız. Bugün partimize katılan yeni arkadaşlarımız da bizimle aynı duyguları paylaştıkları için bizimle beraberlerdir. Büyükşehir ve Alaşehir'i hep birlikte alacağız" dedi.

ROZETLER TAKILDI

Manisa CHP il başkanı Cahit Kaplan, partiye yeni katılanların rozetlerini taktı. İlçe Seçim Kurulu'ndan emekli olarak partiye katılan Neşe Aydın "Yıllarca seçim kazananlara mazbata verdim. Bu seçimde kendi mazbatamızı alacağız" dedi.

Haldun Uyar, 2009 yerel seçimlerinde SP il genel meclisi adayı, iki dönem Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanlığı yapmış, Ziraat Mühendisi, Zirai ilaç bayii ve üzüm tüccarı, Mehmet Kayacık 34 yıllık emekli öğretmen, Eski DES başkanı, Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müdürü, Neşe Aydın yılarca İlçe Seçim Kurulunda çalıştı, Ali Balcı PTT'den emekli. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit Kaplan Alaşehir Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title